pensiunea casa maria sapanta

Pensiunea Casa Maria Sapanta

PENSIUNEA CASA MARIA
Single : 100 LEI
Double : 120 LEI

Ofera Cazare in Sapanta , Maramures.
PENSIUNEA CASA MARIA  Sapanta este situata la intrarea in Sapanta, pe partea dreapta  la numarul 16 , la un KM de Cimitirul Vesel .

Tel. 0746 991 999

Se remarca printr-o cladire frumoasa, estetica si mai ales printr-o curte mare pietruita marcata pe o parte de un gazon frumos dupa cum se poate vedea si in poze.
Pensiunea Casa Maria Sapanta pune la dispozitia clientilor  4 camere duble si o camera tripla, toate acestea fiind  frumoase, curate si chiar spatioase.
Fiecare camera este prevazuta cu  baie proprie TV  LSD , WIFI.
Pensiunea va ofera si o sala pentru mic dejun , terasa , foisor in Curte, dotat  cu barbeque , posibilitate de a face gratar si acces la bucataria complet utilata .

Se stie ca Sapanta este o localitate de renume intern si international de cand mesterul Stan Ioan Patras, a venit cu alte idei pentru crucile care s-au facut in Sapanta. Aceste cruci sunt acum scrise cu versuri din care rezulta viata dusa de decedat, dar scrisa intr-un mod care atrage.
Insusi mesterul Stan Ioan Patras, cu putin timp inainte sa plece dintre cei vii, a purtat de grija pentru crucea lui si a pus pe doi dintre ucenicii lui ( care au ramas ca mesteri urmasi), sa-i scrie crucea asa cum a vrut el si sa o termine inainte de a pleca el dintre cei vii.
Vezi aici imagini din cimitirul vesel de la Sapanta. Asa ca o sedere in Sapanta la Pensiunea Casa Maria Sapanta, de cateva zile, va poate permite sa aveti timpul necesara pentru cunoasterea acestor lucruri alaturi de altele la fel de interesante.

« de 2 »

Leave a Reply